Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial, declaraţii BOMBĂ în instanţă: Banii sunt la Traian, sunt sigur că naşu' nu minte!

Bercea Mondial, declaraţii BOMBĂ în instanţă: Banii sunt la Traian, sunt sigur că naşu' nu minte!

Bercea Mondial, declaraţii BOMBĂ în instanţă: Banii sunt la Traian, sunt sigur că naşu' nu minte!
21 Apr 2015   •   15:04

Dezvăluiri incendiare despre implicarea lui Traian Băsescu în dosarul şpagilor date de Bercea Mondial pentru a cumpăra decizii favorabile ale instanţelor.

Magistraţii îl audiază pe Bercea Mondial în procesul în care ginerele său este acuzat că l-a şantajat pe fratele lui Traian Băsescu. Marius Constantin susţine însă că nu a încercat decât să recupereze banii pe care Mircea Băsescu i-ar fi luat în schimbul eliberării lui Bercea Mondial.

În faţa magistraţilor a vorbit şi Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, care a declarat că o parte din banii pentru Mircea Băsescu au ajuns la Traian Băsescu, tocmai pentru a primi o pedeapsă cu suspendare.

"În cursul anului 2011, au venit soţia şi fiul la mine în vizita şi mi au zis că a venit la ei Căpăţână, care le-a zis că Mircea Băsescu s-a oferit să mă ajute sa ies din puşcărie mai repede. Că naşul l-a a trimis pe Căpăţână să mă scape de puşcărie. A venit a doua zi în vizită Florin şi mi-a spus ca l-a chemat naşu la Agigea şi i-a cerut 600 mii euro să vorbescă cu fratele Traian şi să îmi dea cu suspendare sau să rămân la ce executasem deja"
, a declarat Bercea Mondial în faţa instanţei.

"Am fost eliberat de şase ori de Tribunalul Olt şi tot de atâtea ori am rămas în arest preventiv. Aceste măsuri s-au dat ca eu să mai dau 400.000 de euro. Am zis: Vindeţi tot, împrumutaţi, ce ştiţi, doar scoateţi-mă de aici. Nu au reuşit să facă rost de bani, apoi m-au condamnat la 7 ani şi jumătate, iar apoi mi-au dat 10 ani. În final i-am zis: Du-te, tată, şi cere banii înapoi", a mai spus Bercea Mondial.

Bercea Mondial a mai spus că a trimis-o pe soţia sa "să ceară banii înapoi şi naşul le-a dat în jur de 300 de mii de euro înapoi". Bercea subliniază că, pentru diferenţa da bani, Mircea Băsescu i-a trimis la Traian Băsescu, "pentru că lui îi dăduse să mă scape".

Bercea: Banii sunt la Traian, sunt sigur că naşu' nu minte!



Familia lui Bercea a anunţat că va depune noi înregistrări la dosarul în care Mircea Băsescu este inculpat, începând de marţi, când intermediarul şpăgii, Marian Căpăţână va fi din nou adus în faţa judecătorilor.


×
Subiecte în articol: Bercea Mondial spaga
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close