Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial, noi înregistrări BOMBĂ în dosarul de şpagă al fratelui preşedintelui Băsescu

Bercea Mondial, noi înregistrări BOMBĂ în dosarul de şpagă al fratelui preşedintelui Băsescu

Bercea Mondial, noi înregistrări BOMBĂ în dosarul de şpagă al fratelui preşedintelui Băsescu
20 Apr 2015   •   07:38

Noi probe video vor fi depuse la dosarul Bercea Mondial-Mircea Băsescu, săptămâna aceasta. Este vorba despre înregistrări ale mai multor discuţii între Marian Căpăţână, familia Anghel şi fratele fostului preşedinte.

Cât despre filmările în care Mircea Băsescu ar fi confirmat că 300 de mii de euro au ajuns la fratele său, avocatul Pavel Abraham spune că încă aşteaptă o reacţie a procurorilor.

Familia Bercea va depune noi înregistrări la dosarul în care Mircea Băsescu este inculpat, începând de marţi, când intermediarul şpăgii, Marian Căpăţână va fi din nou adus în faţa judecătorilor.

Filmările în care Mircea Băsescu ar fi confirmat că i-a trimis bani lui Traian Băsescu sunt încă la DNA, în aşteptare, deşi au trecut mai bine de două săptămâni de când au ajuns pe masa procurorilor.

Avocatul Pavel Abraham a depus la începutul lui aprilie la DNA Dolj înregistrări în care Mircea Băsescu ar recunoaşte că fratele său ar fi primit 300 de mii de euro de la clanul interlop. Pe baza acestora, fostul şef de stat ar putea fi citat ca martor în proces.


×
Subiecte în articol: spaga dosar
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close