Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondial va rămâne în arest 29 de zile. Recursul a fost respins

Bercea Mondial va rămâne în arest 29 de zile. Recursul a fost respins

Bercea Mondial va rămâne în arest 29 de zile. Recursul a fost respins
Sursa foto: Foto: INTACT Images
23 Feb 2011   •   17:38

Bercea Mondial va rămâne 29 de zile în arest preventiv. Recursul interlopului a fost respins ca nefondat.
Victima lui Bercea Mondial şi-a schimbat, miercuri, declaraţia şi susţine că nu acesta l-a înjunghiat. Victima susţine că a dat vina pe Bercea pentru că era sub influenţa anesteziei. Bercea a declarat în faţa magistraţilor că este nevinovat. Curtea de Apel Craiova judecă miercuri recursul lui Bercea Mondial la decizia de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Pe lângă acuzaţia de tentativă de omor, interlopul mai este cercetat şi infracţiuni eonomice cu prejudicii de milioane de euro . Dosarele sale de evaziune fiscală şi spălare de bani sunt pe masa procurorilor de ani de zile. Nimeni nu îndrăznea însă să-l cerceteze pe Bercea pentru că era hărţuit şi ameninţat cu moartea, spun mai mulţi oficiali din Olt.

Mercedes s-a răzgândit: Nu Bercea m-a înjunghiat 


Filmat în timp ce a injunghiar un consilier. Imaginile au dispărut

Bercea Mondial a scăpat şi în dosarele în care era acuzat de violenţă. A fost filmat în timp ce înjunghia un consilier, însă imaginile au dispărut de la dosar. Primarul Slatinei a văzut filmul şi se întreabă public: unde sunt imaginile?

În 2005, Direcţia Finanţelor Publice Olt şi serviciul economic al poliţiei din Slatina au dovedit că Bercea Mondial a prejudiciat statul român cu peste 72 de miliarde de lei . S-a lucrat la dosar mai bine de 6 luni. Disperat că cei care îl anchetau nu cad cu el la pace, Bercea Mondial i-a ameninţat cu moartea.

 


×
Subiecte în articol: Bercea Mondial arest recurs
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close