Antena 3 CNN Actualitate Bercea Mondialu a ieşit din închisoare şi a ajuns la spital

Bercea Mondialu a ieşit din închisoare şi a ajuns la spital

Bercea Mondialu a ieşit din închisoare şi a ajuns la spital
Sursa foto: Foto: Agerpres
de N.B.    |    01 Feb 2012   •   22:27

Bercea Mondialu şi-a atins scopul pentru care luptă de când a fost arestat, a ieşit din închisoare. Eliberarea vremelnică nu a fost, însă, cel mai bun scenariu pentru renumitul interlop, a fost internat la Spitalul din Craiova pentru o piatră la rinichi.

Îmbrăcat într-o pijama în dungi, cu o căciulă pe cap, cătuşe la mâini şi flancat de doi gardieni, Bercea Mondialu se plimbă pe holurile spitalului. În miez de noapte, a dat trezirea în închisoare. Se plângea de dureri abdominale puternice şi gardienii l-au dus repede la medic. Rezultatele analizelor n-au fost pe măsura văicărelilor, avea o piatră la rinichi de aproximativ trei milimetri.

Familia lui Bercea Mondialu a tunat şi a fulgerat în spital. Erau supăraţi că, abia de dimineaţă au fost anunţaţi de incident. Totuşi, medicii i-au liniştit asigurându-i că starea de sănătate a lui Bercea se va îmbunătăţi treptat.

Bercea Mondialul va mai rămâne câteva zile internat în spital. Apoi, se va întoarce în celulă. Chiar dacă astăzi, judecătorii de la Tribunalul Slatina au decis pentru a şasea oară că nu e un pericol public şi trebuie eliberat. Recursul se judecă la Craiova.

 

×
Subiecte în articol: Bercea Mondial inchisoare arest Craiova
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close