Antena 3 CNN Actualitate Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: "Mamă, nu puteam să..."

Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: "Mamă, nu puteam să..."

Biletul de adio sfâşietor al româncei care s-a aruncat de pe Catedrala St. Paul, din Londra: "Mamă, nu puteam să..."
Sursa foto: sursa foto: Cancan
17 Oct 2017   •   10:26

Tânăra de 23 de ani care s-a aruncat de la balconul Catedralei St. Paul, săptămâna trecută, este o româncă originară din Iaşi.

Scrisorile lăsate în urmă de Lidia au fost publicate de presa britanică. Una dintre ele a fost destinată mamei ei, scrie Cancan.ro.

„Mamă, îmi pare tare rău că te-am supărat în felul acesta. Este normal să fii supărată, dar nu fi tristă pentru mine, pentru că eu acum sunt bine, sunt într-un loc mai bun. Am făcut asta pentru mine, să scap. De tot trecutul şi de tot prezentul care îmi încarcă mintea. Va fi greu fără mine o perioadă, dar, după ce va trece, vei fi ok.

Gândeşte-te la mine că sunt bine acum. Ţi-am spus cât de mult te iubesc. Îmi pare rău, dar trebuia să scap de asta şi nu puteam să aştept să văd ce este de partea cealaltă. Vă iubesc pe toţi, rămâneţi cu bine şi ne revedem după ce îmbătrâniţi. Aveţi grijă de voi. Vă mulţumesc pentru tot”.

Al doilea bilet l-a adresat tuturor oamenilor care aveau să o vadă după ce s-a aruncat de la balconul Catedralei St. Paul: „Îmi pare rău că v-am pus să vedeţi o imagine atât de urâtă. Tuturor celor care m-au văzut le spun că îmi pare rău. Oamenii care vizitează acest loc nu vin să vadă un mort. Îmi pare rău că v-am oferit o astfel de privelişte, mergeţi şi fiţi fericiţi şi trăiţi-vă vieţile!”, a scris Lidia.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close