Antena 3 CNN Actualitate Bloc înclinat ca turnul din Pisa. Locatari disperaţi

Bloc înclinat ca turnul din Pisa. Locatari disperaţi

Bloc înclinat ca turnul din Pisa. Locatari disperaţi
19 Apr 2015   •   09:31

Zeci de locatari dintr-un bloc din Tulcea au ajuns la disperare după ce imobilul în care locuiesc a început să se încline şi să se fisureze din cauza unor infiltraţii de apă. Şi uşile garajelor aflate lângă blocul vecin s-au blocat şi nu mai pot fi deschise. Oamenii din cartier spun că de vină sunt o parte dintre locatari care aruncă gunoaiele pe geam şi astfel s-au ridicat munţi de gunoaie care au înfundat canalizările.

Oamenii văd cum le fuge pământul de sub picioare la propriu, cu tot cu garaje şi cu imobilul în care stau. Locatarii cred că de vină sunt chiar unii dintre vecinii lor, care aruncă gunoiul pe fereastră şi înfundă astfel canalizările.

Oamenii au sesizat autorităţile de la Compania de apă din oraş, care spun că deocamdată nu ştiu cum să rezolve problema.Situaţia reclamată acum de locatari nu este singulară. Cu câţiva ani în urmă, un restaurant din zonă a luat-o la vale cu tot cu malul de pământ pe care era construit şi tone de mâl au ajuns într-o şcoală aflată în apropiere. 

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close