Antena 3 CNN Actualitate Boc şi Udrea, îmbrăcaţi în violet, au jucat bowling şi au dansat "Puşca şi cureaua lată" (VIDEO)

Boc şi Udrea, îmbrăcaţi în violet, au jucat bowling şi au dansat "Puşca şi cureaua lată" (VIDEO)

Boc şi Udrea, îmbrăcaţi în violet, au jucat bowling şi au dansat "Puşca şi cureaua lată" (VIDEO)
22 Ian 2010   •   20:41

Emil Boc şi Elena Udrea au inaugurat vineri Salina Turda pe ritmurile melodiei ?Puşca şi cureaua lată?. Premierul şi ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului au avut diverse elemente vestimentare colorate în mov, parcă pentru a face în ciudă controverselor din ultima perioadă pe tema ?flăcării violet?. ?Da violet, desigur este culoarea mea preferată. E culoarea anului 2009?, a declarat Elena Udrea, care a fost întrebată de un reporter despre buchetul de flori primite, ambalat în hârtie violet.

Nu în ultimul rând, prim-ministrul a testat şi un teren de bowling, unde a doborât aproape toate popicele. ?Portocalii nu aveţi, sau violet??, s-a auzit o voce din audienţa care asista la momentul în care premierul arunca bila de bowling.

După ce au tăiat panglica inaugurală a Salinei Turda cei doi au coborât cu un lift panoramic la o adâncime de peste 110 de metri în minele Rudolf şi Terezia. Acolo au fost întâmpinaţi de copii în costume populare, iar unul dintre artişti a cântat la taragot ?Puşca şi cureaua lată?.

Emil Boc s-a alăturat unuia dintre micii dansatori, căruia i-a cerut să-i arate mişcările bătutului pe picior la dansul popular pe care tocmai îl prezentase împreună cu ceilalţi copii.

Salina Turda a fost amenajată printr-un proiect de cofinanţare PHARE 2005, în valoare de 5,8 milioane de euro, iar lucrările au început în ianuarie 2008.





Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Emil Boc Elena Udrea
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close