Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Învinuirea lui Voiculescu, o răzbunare pentru "referendumul care l-a demis de facto pe Băsescu"

Bogdan Chirieac: Învinuirea lui Voiculescu, o răzbunare pentru "referendumul care l-a demis de facto pe Băsescu"

Bogdan Chirieac: Învinuirea lui Voiculescu, o răzbunare pentru "referendumul care l-a demis de facto pe Băsescu"
29 Iul 2013   •   13:21

Analistul Bogdan Chirieac, Senior Editor DCNews, a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că urmărirea penală care a fost deschisă pe numele preşedintelui fondator al PC reprezintă o răzbunare pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu de anul trecut .

Jurnalistul subliniază că începerea urmăririi penale împotriva lui Voiculescu are loc fix în ziua în care se împlineşte un an de la referendumul în urma căruia "Băsescu a fost demis de facto din funcţia de preşedinte"

"O răzbunare pentru referendumul de demitere a lui Traian Băsescu de anul trecut. Nu întâmplător, la fix un an de la acel referendum care l-a demis de facto pe Băsescu din funcţia de preşedinte, domnul Voiculescu a fost plimbat pe la DNA", a declarat analistul la Antena 3.

"Problema este că, din punct de vedere politic şi personal, îl pot înţelege pe Băsescu, dar nu pot cauţiona în nici un fel procurorii care au dat curs unei astfel de solicitări, (...) ca în vremea lui Ceauşescu", a conchis Bogdan Chirieac.

Preşedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, este urmărit penal pentru complicitate la şantaj, în dosarul în care şeful Antena Group, Sorin Alexandrescu este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei. Voiculescu a declarat, la ieşirea din sediul DNA, că nu are nici o legătură cu dosarul şi că tot demersul procurorilor reprezintă o încercare de intimidare a presei.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Dan Voiculescu
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close