Antena 3 CNN Actualitate Bogdan Chirieac: Se poate interpreta ieşirea preşedintelui drept o influenţare gravă a justiţiei

Bogdan Chirieac: Se poate interpreta ieşirea preşedintelui drept o influenţare gravă a justiţiei

Bogdan Chirieac: Se poate interpreta ieşirea preşedintelui drept o influenţare gravă a justiţiei
05 Aug 2014   •   21:08

Premierul Victor Ponta a afirmat, într-o intervenţie la un post de televiziune, că preşedintele Traian Băsescu încearcă să pună presiune pe justiţie, prin faptul că se pronunţă public în cazul Dan Voiculescu exact în ziua în care instanţa judecă acest caz.

Editorialistul DeCeNews, Bogdan Chirieac a intervenit telefonic în cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu" pentru a vorbi pe larg despre modul în care preşedintele pune presiune pe justiţia din România.

"Orice ai fi spus despre acest proces, În acest moment, poate şi va fi interpretat. Nu ştiu de ce a făcut Băsescu acest lucru, dar în niciun caz nu şi-a făcut un serviciu şi nici justiţiei din România, iar cât despre inculpaţii de acolo, nici nu se problema. Mai ales că opţiunea domniei sale este clară!", a declarat acesta.

"Se poate interpreta ieşirea preşedintelui drept o influenţare gravă a justiţiei. Aceasta este realitatea", a mai adăugat Bogdan Chirieac.

"Atacă persoane care se află în faţa completului de judecată. În timpul procesului, unde chiar şi noi presa am fost mai nuanţaţi de multe ori, am zis să nu influenţăm justiţia. Băsescu a făcut un gest pe care nu l-a făcut nimeni altcineva", a declarat acesta.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, marţi, că presiunea mediatică în cazul procesului lui Dan Voiculescu este în neregulă, subliniind că această presiune lasă urmări asupra judecătorilor.

×
Subiecte în articol: Bogdan Chirieac Victor Ponta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close