Antena 3 CNN Actualitate Bolizi, haine scumpe şi kilograme de aur la o nuntă în clanul Cârpaci

Bolizi, haine scumpe şi kilograme de aur la o nuntă în clanul Cârpaci

Bolizi, haine scumpe şi kilograme de aur la o nuntă în clanul Cârpaci
Sursa foto: Foto captura Antena 3
08 Aug 2015   •   00:30

Este nuntă mare de trei zile în familia Clanului Cârpaci, una dintre cele mai bogate familii de romi din Timişoara. Clanul care are 144 de proprietăţi în centrul oraşului şi a fost luat zilele acestea la bani mărunţi de DNA, nu s-a dat în lături de la a-şi etala bolizii, kilogramele de aur şi cele mai scumpe rochii şi costume.

Mirele, spre exemplu, a ales o ţinută care semăna cu uniforma împăratului Franz Joseph al Austriei, iar mireasa a avut o rochie cu pietre Swarovski de zeci de mii de euro, comandată special de la Milano.

Nu mai puţin de 14 perechi de naşi i-au cununat pe cei doi miri.

Marco şi Iasmina, nepoata celebrului Grado Cârpaci, cunoscut în Timişoara ca "ministrul de finanţe", şi-au unit destinele. Sute de oameni au fost invitaţi la nunta lor, prilejul perfect pentru aceştia să-şi etaleze zecile de bijuterii pe patru roţi chiar dacă asta a însemnat să blocheze trotuarele.

Mireasa, încă minoră, a îmbrăcat o rochie de zece mii de euro, împodobită cu pietre Swarovski, în timp ce mirele şi-a ales şi el o ţinută scumpă cu epoleţi. De la petrecere nu au lipsit celebrii manelişti Nicolae Guţă, Florin Salam şi Adrian Minune.

Nunta extravagantă a clanului Cârpaci are loc în timp ce Fiscul şi DNA-ul le bate la porţile palatului să le verificile averile. Dar asta nu pare să îi deranjeze deloc pe romi.  

Poliţiştii au fost şi ei prezenţi la nunta familiei Cârpaci. Au urmărit cu atenţie totul, iar la final au împârţit zeci de amenzi nuntaşilor care au parcat neregulamentar. Până acum, având în vedere că petrecerea a început miercuri seară, agenţii le-au dat acestora sancţiuni în valoare de peste 15 mii de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi pentru parcare neregulamentară.

×
Subiecte în articol: Timisoara
Parteneri
Se schimbă regulile la ITP! Klaus Iohannis a promulgat legea
x close