Antena 3 CNN Actualitate Bomba pe care o aruncă Cioacă. "Ştiu unde este Elodia!"

Bomba pe care o aruncă Cioacă. "Ştiu unde este Elodia!"

Bomba pe care o aruncă Cioacă. "Ştiu unde este Elodia!"
de O.P.    |    18 Ian 2013   •   06:35

Cristian Cioacă este convins că soţia lui e în viaţa şi se ascunde in spitalele sau mănastirile din ţară. A cerut ajutor şi Patriarhiei şi SPP-ului să o găseasca pe avocată.

A vrut sa fie audiate şi persoane noi în dosar, printre care şi deţinutul care a amenintat-o cu moartea pe Aspazia Cojocaru. Fără rezultat, însă. Cererile şi strategiile lui nu i-au impresionat pe judecători.

Cristian Cioacă a cerut ajutor Parchetului şi Patriarhiei să o caute pe soţia sa Elodia în spitale dar şi în manăstiri sau schituri. '' Emiterea unei adrese catre Patriarhia Română pentru a se comunica date şi informaţii privind posibilitatea ca sotia mea sa fie gazduita intr-una din institutiile de cult din tara respectiv schituri sau manastiri sub o identitate reala sau sub vreo alta identitate''

Toate aceste strategii nu i-a impresionat pe judecatori. În încercarea de a-şi dovedi nevinovăţia, fostul politist a susţinut că mai mulţi ofiteri SPP ştiu unde s-ar putea ascunde soţia lui.

A cerut chiar şi audierea deţinutului care a amenintat-o cu moartea pe judecatoarea Aspazia Cojocaru.

Un deţinut din penitenciarul Giurgiu a afirmat public în ameninţările adresate doamnei judecător al Curţii Constituţionale că el o va omorî "AŞA CUM A OMORÂT-O ŞI PE ELODIA". Toate aceste strategii nu i-au impresionat pe judecători.

Curtea de Apel a decis că fostul politist ramane in arest în dosarul in care este acuzat de uciderea soţiei sale.




×
Parteneri
Incendiu puternic la depozitul de lemn al unei fabrici de peleți
x close