Antena 3 CNN Actualitate Branul nu poate fi staţiune turistică de interes naţional, din cauza stării proaste a DN 73

Branul nu poate fi staţiune turistică de interes naţional, din cauza stării proaste a DN 73

Branul nu poate fi staţiune turistică de interes naţional, din cauza stării proaste a DN 73
de O.P.    |    26 Noi 2013   •   13:06

Localitatea Bran nu poate să devină staţiune turistică de interes naţional, din cauza stării proaste a Drumului Naţional 73, care traversează zona, şi a lipsei unei staţii proprii de ambulanţă, deşi la ultima evaluare a avut un punctaj foarte bun, scriu jurnaliştii incomemagazine.ro.

„Rămânem în continuare staţiune turistică de interes local. La ultima evaluare, am avut un punctaj foarte bun, la un pas de a obţine statutul de staţiune turistică de interes naţional, dar am fost depunctaţi din cauza stării drumului DN73 Braşov-Piteşti, porţiunea dintre Râşnov şi Bran, dar şi a lipsei unei staţii proprii de ambulanţă. Ne dorim foarte mult să obţinem această titulatură.

Am făcut multiple intervenţii pentru refacerea drumului dintre Râşnov şi Bran, dar am înţeles că s-a făcut licitaţia şi se aşteaptă alocarea fondurilor.

În interiorul localităţii, noi am asfaltat drumurile principale care fac legătura cu cele patru sate ale comunei, Şimon, Sohodol, Poarta şi Predeluţ, şi am intrat în a doua etapă de modernizare a drumurilor de importanţă turistică cu fonduri de la bugetul local”, a spus primarul Gheorghe Hermeneanu.

×
Subiecte în articol: Castelul Bran
Parteneri
Trucul folosit de şoferii români pentru asigurări RCA mai ieftine
x close