Antena 3 CNN Actualitate "Bruce Lee", "regele boschetarilor" de la Gara de Nord, a fost turnat la Poliţie de un alt hoţ

"Bruce Lee", "regele boschetarilor" de la Gara de Nord, a fost turnat la Poliţie de un alt hoţ

"Bruce Lee", "regele boschetarilor" de la Gara de Nord, a fost turnat la Poliţie de un alt hoţ
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Apr 2013   •   21:15

"Bruce Lee", cum este cunoscut un om al străzii suspectat de a fi liderul unei grupări de hoţi, a fost denunţat chiar de una dintre persoanele care au participat la furtul tablourilor găsite, miercuri, de poliţişti, în canalele de la Gara de Nord, au declarat surse apropiate anchetei, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat că unul dintre autorii furtului care a vizat locuinţa unor cetăţeni francezi, din care s-au luat mai multe tablouri şi icoane, a declarat, după ce a fost prins, că bunurile furate ar fi fost predate lui "Bruce Lee" care le-ar fi ascuns în canal.
   
După ce suspectul a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, anchetatorii au demarat o amplă acţiune în zona indicată de bărbatul arestat pentru recuperarea bunurilor şi pentru prinderea şi audierea lui "Bruce Lee", zis şi "Regele boschetarilor".
   
Poliţiştii bucureşteni au descins, miercuri, în zona Gării de Nord din Capitală şi au coborât în canale, având informaţii că acolo sunt ascunse bunuri care ar fi fost furate dintr-o locuinţă. Oamenii străzii au refuzat să iasă la suprafaţă şi au aruncat cu aurolac pentru a-i opri pe anchetatori, iar polţiştii i-au ridicat pe mai mulţi dintre oamenii fără adăpost şi i-au dus la secţie.
   
"Bruce Lee" ar fi reuşit să se refugieze într-o zonă greu accesibilă pentru autorităţi, refuzând să se predea, potrivit unor oameni ai străzii care au spus că au fost trimişi de acesta să negocieze cu anchetatorii.

Aceştia le-au spus poliţiştilor că "Bruce Lee" cere mâncare, apă şi ţigări şi că nu se va lăsa prins decât dacă în subteran coboară un ofiţer superior, care coordonează ancheta, şi îi prezintă un act doveditor în acest sens.
   

×
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close