Antena 3 CNN Actualitate Bucureştenii stau, fără să ştie, pe o comoară. "Mina de aur din adâncuri" ce va fi scoasă la suprafaţă

Bucureştenii stau, fără să ştie, pe o comoară. "Mina de aur din adâncuri" ce va fi scoasă la suprafaţă

Bucureştenii stau, fără să ştie, pe o comoară. "Mina de aur din adâncuri" ce va fi scoasă la suprafaţă
de O.P.    |    23 Noi 2012   •   06:22
Bucureştenii stau pe o mină de aur, iar puţini ştiu asta. În pământ, la peste 200 de metri adâncime se află o cantitate impresionantă de apă, de o puritate absolută şi cu efecte terapeutice.

În Orăşelul Copiilor din sectorul 4, de la Fântâna lui Arghezi, proaspăt săpată cu tehnologie folosită la foratul sondelor, bucureştenii pot consuma o astfel de apă. Fântâna va fi inaugurată oficial sâmbătă.

Cei mai mulţi bucureşteni ar renunţa fără să clipească la apa potabilă de la magazin sau la cea de la robinet dacă ar şti că la doar 200 de metri sub picioarele lor se găseşte o apă de foarte bună calitate.


O astfel de apă, de o puritate absolută, iese la suprafaţă şi la Fântâna lui Arghezi, construită în Orăşelul Copiilor din sectorul 4 al Capitalei.

Scoasă la suprafaţă cu o tehnologie complicată, apa nu este poluată şi îşi păstrează calităţile. Specialiştii spun că poate avea şi efecte terapeutice.

Fântâna lui Arghezi şi esplanada construită special în Orăşelul Copiilor vor fi inaugurate sâmbătă.

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă stadionul Dinamo București
x close