Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Şcolile din sectorul 4, verificate antidrog

Bucureşti. Şcolile din sectorul 4, verificate antidrog

Bucureşti. Şcolile din sectorul 4, verificate antidrog
04 Mar 2007   •   16:26

Consiliul Local al Sectorului 4 a adoptat o hotărâre prin care a fost aprobat programul de depistare în urină a consumatorilor de droguri din şcolile din sector. Programul se va derula timp de şase luni în colegiile Gheorghe Şincai şi Petru Rareş, şcoli situate în zona de risc identificată de către Agentia Natională Antidrog.

?Se va testa câte o clasă din fiecare colegiu, iar testele se vor repeta săptămânal. Programul are în vedere descurajarea consumului de droguri în rândul adolescenţilor din cadrul colegiilor Sectorului 4 prin testul de depistare a drogurilor din urină? , a declarat Radu Silagh, viceprimarul sectorului 4. ?Drogurile reprezintă o ameninţare mai ales pentru adolescenţi, fiindcă aceştia nu şi-au consolidat încă personalitatea care să facă faţă tentaţiei.

Ei ajung consumatori de droguri pentru a nu fi marginalizaţi de grupul de ?prieteni? , din cauza presiunii exercitate de aceştia . Orice părinte care vrea să ştie dacă fiul sau fiica consumă droguri poate solicita efectuarea unui test rapid pentru depistarea drogurilor în urină .

Antena 3

×
Parteneri
Șeful Casei de Pensii pune punct speculaţiilor legate de banii seniorilor
x close