Antena 3 CNN Actualitate Bucureşti. Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat, în cartierul Ferentari

Bucureşti. Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat, în cartierul Ferentari

Bucureşti. Un tânăr a murit după ce a fost înjunghiat, în cartierul Ferentari
Sursa foto: Foto: inmysleep.com
29 Sep 2012   •   12:24

Un elev în vârstă de 16 ani a fost ucis, iar un altul a fost rănit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, pe o stradă din cartierul bucureştean Ferentari, după ce au fost înjunghiaţi de un tânăr, în urma unui conflict spontan, informează Poliţia Capitalei.
   
Primii care au ajuns la locul tragediei au fost paramedicii SMURD, care au găsit un un adolescent în vârstă de 16 ani rănit în zona inimii, aflat în stare de inconştienţă, şi un altul, de 17 ani, cu o tăietură la braţ. Medicii au încercat timp de aproape o oră să-l resusciteze pe cel rănit grav, însă acesta nu a mai putut fi salvat.
   
Poliţiştii Serviciului Omoruri au declanşat o anchetă şi au stabilit că, în jurul orei 3.00, cei doi, care sunt elevi, s-au certat un tânăr care, la un moment dat, a scos un briceag şi i-a lovit pe amândoi.
   
Băiatul rănit la braţ a fost transportat de ambulanţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea. Potrivit anchetatorilor, rana nu i-a pus viaţa în pericol, însă acesta se află încă în stare de şoc.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Poliţia Capitalei - Serviciul Omoruri, pentru identificarea autorului şi stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close