Antena 3 Actualitate Bugetul pe 2013, la mâna lui Băsescu. CCR a respins contestaţia PDL

Bugetul pe 2013, la mâna lui Băsescu. CCR a respins contestaţia PDL

de S.T.    |    13 Feb 2013   •   13:42
Bugetul pe 2013, la mâna lui Băsescu. CCR a respins contestaţia PDL

Curtea Constituţională Română a decis, miercuri, că Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constituţională, respingând astfel contestaţia membrilor PDL.

Decizia Curţii Constituţionale a fost luată cu unanimitate de voturi.

"În urma deliberărilor, Curtea Constituţională, cu unanimitate de voturi, a constatat că Legea bugetului de stat pe anul 2013, este constituţională.  Argumentaţia reţinută în motivarea soluţiei pronunţate de Plenul Curţii Constituţionale va fi prezentată în cuprinsul deciziei, care se publică în Monitorul Oficial al României, Partea I. Decizia este definitivă şi general obligatorie şi se comunică Preşedintelui României, preşedinţilor celor două Camere ale Parlamentului şi primului-ministru", se arată într-un comunicat al Curţii.

Democrat liberalii susţin că bugetul pentru anul acesta a fost adoptat FĂRĂ cvorum
.

Parlamentul a adoptat, pe 7 februarie, cu amendamente, proiectul Legii bugetului de stat pentru anul 2013. În favoarea adoptării proiectului de act normativ propus de Guvern s-au pronunţat 309 senatori şi deputaţi, fiind înregistrate 108 voturi "împotrivă".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
CCR
Parteneri
x close