Antena 3 CNN Actualitate CAB a suspendat procesul lui Hăineală cu Antena 3. Senior editor luju.ro: Şefa CSM a intenţionat tergiversarea cauzei

CAB a suspendat procesul lui Hăineală cu Antena 3. Senior editor luju.ro: Şefa CSM a intenţionat tergiversarea cauzei

CAB a suspendat procesul lui Hăineală cu Antena 3. Senior editor luju.ro: Şefa CSM a intenţionat tergiversarea cauzei
30 Oct 2013   •   16:58

Curtea de Apel Bucureşti a suspendat dosarul civil intentat de şefa CSM, Oana Haineală, postului de televiziune Antena 3 şi portalului de ştiri luju.ro, la cererea celor din urmă, a declarat jurnalistul Răzvan Savaliuc, senior editor la Lumea justiţiei.

Jurnalistul Răzvan Savaliuc a declarat, într-o intervenţie telefonică la Antena 3, că a existat o "bănuială legitimă că nu vom avea parte de o judecată corectă şi echitabilă la judecătoria Cornetu, acolo unde s-au întâmplat foarte multe cazuri cu conotaţii penale şi disciplinare mediatizate atât de Lumea justiţiei.ro cât şi de Antena 3".

În plus, Savaliuc a arătat că însăşi şefa CSM, Oana Hăineală a intenţionat tergiversarea cauzei, trimiţându-şi în repetate rânduri avocaţii, de la prima oră, să amâne procesul şi "să ceară extinderi ale acţiunii sale".

"Ori, dacă tu ceri o ordonanţă preşedinţială, care e o acţiune care implică o situaţie de urgenţă, dar vii şi trimiţi avocaţii să amâne, ce urgenţă mai e asta", subliniază Răzvan Savaliuc, senior editor la Lumea justiţiei.ro.

×
Subiecte în articol: Antena 3
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close