Cabinetul de avocatură al Elodiei, adăpost pentru oamenii străzii. "Ne place aici. Stăm aici toată viaţa"

de A.M.P    |    01 Noi 2014   •   16:27
Doi bărbaţi fara adapost s-au instalat în cabinetul de avocatură al Elodiei Ghinescu. Mama Elodiei şi avocata familiei Ghinescu spun că sora lui Cristian Cioacă este cea care le-a dat voie să stea în garsonieră. Cei doi locatari spun că garsoniera e a lor, că au făcut un schimb.

Costică şi Sorin sunt, se pare, noii proprietari ai garsonierei în care Elodia Ghinescu voia să-şi amenajeze biroul de avocatură, cu puţin timp înainte de dispariţie. Ulterior, Cristian Cioacă a închiriat locuinţa pe o perioadă de 10 ani.

Nu se ştie exact cui şi în ce condiţii, însă cert este că aici s-au adăpostit acum doi oameni ai străzii. Cei doi bărbaţi sunt foarte mulţumiţi de noua lor casă, pe care - susţin ei - sunt şi proprietari.

Cei doi bărbaţi sunt dispuşi chiar să investească în noua locuinţă.

"Aici a fost inundat. Şi acum trebuie să decartez o groază de bani, să arunc o groază de bani împreună cu el", susţine unul dintre bărbaţi.

Planurile de viitor ale celor doi bărbaţi sunt ameninţate însă de familia Elodiei Ghinescu.

Avocata Crina Radu vrea să-i evacueze urgent pe cei doi bărbaţi din garsoniera Elodiei. S-ar putea ca legea să nu-i permită însă acest lucru, pentru că evacuările din locuinţe sunt interzise pe perioada iernii.

Parteneri
x close