Antena 3 CNN Actualitate Cadavrele a doi medici români, descoperite într-o pădure din Sibiu. Părinţii stiau că tinerii sunt la rezidenţiat în Germania

Cadavrele a doi medici români, descoperite într-o pădure din Sibiu. Părinţii stiau că tinerii sunt la rezidenţiat în Germania

Cadavrele a doi medici români, descoperite într-o pădure din Sibiu. Părinţii stiau că tinerii sunt la rezidenţiat în Germania
Sursa foto: Foto: VideoNews
18 Aug 2012   •   22:18

Încep să se contureze primele ipoteze în cazul celor doi medici români, găsiţi fără viaţă într-o pădure din judeţul Sibiu. Deşi e prea devreme pentru un verdict, anchetatorii cred că au de-a face cu o sinucidere. Între timp, părinţii celor doi au plecat spre Sibiu pentru a-şi identifica oficial copiii. Sunt copleşiţi de veste. Nici nu ştiau că veniseră în România. 

Timp de două luni mama lui Bogdan a sperat că va primi un semn de la fiul ei. Pe el şi pe Ileana, soţia lui, îi ştia în Germania, acolo unde cuplul îşi făcea rezidenţiatul. În momentul în care a văzut pozele celor doi la televizor, a îngheţat.

Ceea ce i-a şocat însă pe oameni este că cei doi tineri nu au anunţat pe nimeni ca vor sa vină în România.

Procurorii nu exclud însă nicio variantă. Indiciile sunt foarte puţine. Tot ce au lăsat în urmă cei doi au fost fotografiile şi un rucsac plin cu cărţi de medicină. Iar în locul în care cei doi au fost găsiţi nu există probe care să-i duca cu gândul la o crimă.

Se pare că cei doi ar fi fost sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul morţii. Alcoolemia celor doi este singurul indiciu care-i duce pe anchetatori cu gândul la o dubla sinucidere. O variantă respinsă vehement de cei care i-au cunoscut pe Bogdan şi pe Ileana.

Parinţii celor doi au plecat sâmbătă dimineaţă spre Sibiu, pentru a-i identifica oficial pe tineri. Procurorii aşteaptă acum şi rezultatele necropsiei, dar şi pe cele ale examentului toxicologic.



×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close