Antena 3 CNN Actualitate Gheorghe Flutur, diagnosticat cu COVID-19, beneficiază de tratament preferențial. Cadrele medicale acuză: "I s-a adus mâncare de la restaurant, noi nu am mâncat jumătate de zi”

Gheorghe Flutur, diagnosticat cu COVID-19, beneficiază de tratament preferențial. Cadrele medicale acuză: "I s-a adus mâncare de la restaurant, noi nu am mâncat jumătate de zi”

Cadrele medicale din Suceava, internate după ce au ieșit pozitiv cu coronavirus, acuză tratamentul preferențial pentru șeful Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. " Noi stăm 30 pe secție, el stă într-o rezervă cu duș", scrie Libertatea.

Gheorghe Flutur, diagnosticat cu COVID-19, beneficiază de tratament preferențial. Cadrele medicale acuză: "I s-a adus mâncare de la restaurant, noi nu am mâncat jumătate de zi”
25 Mar 2020   •   20:22

Aproximativ 30 de cadre medicale, internate după ce au fost diagnosticate cu coronavirus, sunt la capătul puterilor.

Condițiile pe care le suportă în spital par să fie mai greu de îndurat decât diagnosticul.

Oamenii povestesc că stau înghesuiți în secția de dermatologie, în timp ce șeful Consiliului Județean beneficiază de tratament preferențial, fiiind instalat intr-o rezervă “de lux”, la secția chirurgie, de la etajul 4 al spitalului.

“Are dușul lui, noi suntem la grămadă”, povestește o asistentă pentru Libertatea.

“Are tratament preferențial. Lui i s-a adus mâncare de la restaurant, noi nu am mâncat jumătate de zi”, se pâng cadrele medicale.

Între timp, problema alimentelor s-a rezolvat, acestea au ajuns la personalul medical, acum pacienți ai propriului spital.

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost internat, marţi seară, la Spitalul Judeţean de Urgenţe „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, după ce a fost confirmat pozitiv cu Covid-19.

 

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close