Antena 3 CNN Actualitate Cal căzut într-o groapă adâncă de câțiva metri în timp ce trecea pe un drum în lucru, în Craiova

Cal căzut într-o groapă adâncă de câțiva metri în timp ce trecea pe un drum în lucru, în Craiova

Caz revoltător la granița dintre Craiova și comuna Carcea. Un cal a fost, pur și simplu, înghițit de pământ in timp ce trecea pe un drum pe care se efectuează lucrări de introducere a rețelei de apa.

Cal căzut într-o groapă adâncă de câțiva metri în timp ce trecea pe un drum în lucru, în Craiova
de Loredana Chimoiu    |    29 Aug 2021   •   10:20

Animalul era înhămat și la un moment dat a căzut intr-o groapa de câțiva metri. Proprietarul a reușit cu greu sa desprindă căruță și, oricât a încercat nu a reușit sa-și scoată animalul la suprafața.

Muncitorii care execută lucrarea în zonă au apelat la un excavator pentru a salva animalul. Operațiunea a durat minute in șir.

Localnicii spun că vinovați pentru ce s-a întâmplat sunt angajații firmei care execută lucrarea. Aceștia au săpat in locul in care a căzut calul, iar apoi au astupat groapa cu pământul plin de apă pe care îl scoseseră, fără sa-l mai traseze.

Conducerea Regiei de Apa, beneficiarul lucrării, a precizat ca va avertiza constructorul ca se va ajunge la rezilierea contractului dacă astfel de incidente se vor mai repeta.

Drumul unde a avut loc incidentul este in litigiu între municipiul Craiova și comuna Carcea.

×
Subiecte în articol: cal Craiova
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close