Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, anunț la Antena 3: I-am propus premierului Dăncilă să ieșim împreună de la guvernare

Călin Popescu Tăriceanu, anunț la Antena 3: I-am propus premierului Dăncilă să ieșim împreună de la guvernare

Călin Popescu Tăriceanu, anunț la Antena 3: I-am propus premierului Dăncilă să ieșim împreună de la guvernare
26 Aug 2019   •   21:14

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit în exclusivitate pentru Antena 3, despre motivul real pentru care ALDE a hotărât să plece de la guvernare.

”Am să explic ceea ce parțial am zis și azi. Revin cu câteva precizări care crd că sunt necesare. Subliniez că lucrurile acestea le-am spus și premierului Dăncilă. Consider că această coaliție de guvernare s-a erodat foarte tare în cursul acestor ani. A fost făcută o serie de greșeli de comunicare , greșeli tactice și percepția care s-a creat e una predominant nefavorabilă în legătură cu guvernarea. Acest lucru s-a adeverit nunumai în sondaje ci prin rezultatul alegerilor parlamentare. La acest răspuns al electoratului, dacă ai puțin realism, nu poți să rămâi insensibil.

I-am propus doamnei Dăncilă să analizeze împreună cu noi posibilitatea de a ieși împreună de la guvernare. Domnia sa a spus că apreciază că guvernarea e bună și există favorabilitate din rândul cetățenilor ceea ce eu nu văd.

Concluziile sunt diametral opuse și de aceea am decis să ieșim de la Guvernare.”, a spus Tăriceanu.

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close