Antena 3 CNN Actualitate Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire secretă cu Victor Ponta la un hotel din Capitală

Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire secretă cu Victor Ponta la un hotel din Capitală

Călin Popescu Tăriceanu, întâlnire secretă cu Victor Ponta la un hotel din Capitală
Sursa foto: sursă foto: foto.agerpres.ro
26 Aug 2019   •   12:55

Călin Popescu Tăriceanu, liderul ALDE, a intrat în ședința Camerei Deputaților, după ce s-a întors de la o întâlnire cu Victor Ponta care a avut loc la un hotel din București, în aproapierea Palatului Parlamentului.

Potrivit informațiilor obținute de Antena 3, la această întâlnire a partcipat și Mihai Tudose, fostul premier al României și reprezentat al PRO România. De asemenea, Teodor Meleșcanu a participat și el.

Întâlnirea vine în contextul în care ar urma o alianță electorală și nu politică între ALDE și PRO România, în care condiția impusă de Pro România ar fi renunțarea la candidatura lui Călin Popescu Tăriceanu la prezidențiale și susținerea candidatului independent Mircea Diaconu.

O altă condiție este ca președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu să nu mai facă parte din coaliția de guvernare.

De altfel, preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, s-a întâlnit cu premierul Viorica Dăncilă, liderul PSD, pentru a stabili dacă actuala coaliţie de guvernământ va rămâne sau nu în această formă.

CExN al PSD va lua decizii în funcţie de ceea ce va hotărî conducerea ALDE, care se va reuni în şedinţă începând cu ora 16,00, la Palatul Parlamentului, cu privire la rămânerea în coaliţia de guvernare.

Citește Și Surse: Viorica Dăncilă i-a convocat pe liderii PSD pentru CEx la ora 17.00

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close