Antena 3 CNN Actualitate Imagini inedite cu Iohannis, Orban şi Cîţu în timp ce plantează un copac: 'Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru România'

Imagini inedite cu Iohannis, Orban şi Cîţu în timp ce plantează un copac: 'Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru România'

Klaus Iohannis plantează copaci în plină criză politică. Preşedintele şi premierul interimar Ludovic Orban au participat, astăzi, la debutul campaniei de împădurire 'Românii plantează: O pădure cât o ţară', eveniment ce are loc în în judeţul Dâmboviţa.

Imagini inedite cu Iohannis, Orban şi Cîţu în timp ce plantează un copac: 'Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru România'
de S.T.    |    06 Mar 2020   •   13:03

Îmbrăcaţi în blugi şi veste, liberalii, în frunte cu Klaus Iohannis, au plantat împreună un copac, dând astfel startul campaniei.

Preşedintele a participat, alături de premierul interimar Ludovic Orban şi cel desemnat Florin Cîţu, la cea mai mare campanie de împădurire din România ultimilor zece ani.

La eveniment au participat zeci de voluntari, reprezentanți ai Regiei Naționale a Pădurilor- Romsilva, precum și autorități locale.

Campania „Românii plantează: O pădure cât o ţară” are deja deschise peste 13.000 de șantiere de împădurire, dispuse la nivel național, în toate județele țării.

După ce a reuşit, ajutat de Orban şi Cîţu, să planteze un stejar, Klaus Iohannis a transmis un mesaj: 'Un pas mic pentru noi, un pas mare pentru România'.

Klaus Iohannis: Pădurea trebuie protejată. Este inadmisibil ca în secolul 21 să mai avem tăieri ilegale masive

Klaus Iohannis: Pădurea trebuie protejată

Startul campaniei a avut loc la Uliești, județul Dâmbovița.

În cadrul campaniei „Românii plantează: O pădure cât o ţară”  vor fi plantate peste 2.500 de păduri de la zero.

Ministerul Mediului transmite că vor fi împădurite circa 1.000 de hectare de terenuri degradate și completate alte 7.000 de păduri tinere.

×
Subiecte în articol: Ludovic Orban Klaus Iohannis
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close