Antena 3 CNN Actualitate Bărbat filmat în timp ce era bătut crunt de un interlop. Acesta implora pentru iertare

Bărbat filmat în timp ce era bătut crunt de un interlop. Acesta implora pentru iertare

Răzbunare cruntă a unui interlop din Câmpulung Muscel. După ce unul dintre locotenenții săi l-a trădat, acesta a fost bătut și înjurat pe un câmp din afara localității.

Bărbat filmat în timp ce era bătut crunt de un interlop. Acesta implora pentru iertare
de Georgiana Adam    |    19 Iul 2021   •   08:13

În imaginile filmate de un apropiat al interlopului se poate vedea cu bărbatul este pus în genunchi, lovit cu palmele și cu pumnii și forțat să își ceară iertare. În zadar îl imploră pe interlop să se oprească și îi cere iertare.

Bătăușul nu se oprește decât când victima cade la pământ. Deocamdată, pe numele agresorului nu a fost depusă nicio plângere. Polițiștii s-au sesizat, însă, din oficiu după apariția imaginilor în spațiul public și au deschis o anchetă. 

Tânărul care apare în videoclip în timp ce este lovit de alt bărbat a declarat pentru Antena 3 că, în realitate, nu a fost vorba despre o agresiune, ci că totul făcea parte din scenariul unui videoclip pentru o melodie.

"Nu m-a sunat nimeni. Noi făceam o filma pentru un rapper. El are nişte videoclipuri mai violente, despre viaţa de stradă. Unele au fost interzise pe internet, dar aşa face el.

E trădare pe faţă ce s-a întâmplat. O să vedem cine a dat imaginile. Se uită oamenii ciudat la mine acum", a declarat tânărul.

Subiecte în articol: Campulung Muscel
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close