Antena 3 CNN Actualitate Când Dumnezeu are nevoie de banii tăi. Un fost profesor de religie din Târgu Jiu, ARESTAT pentru CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ

Când Dumnezeu are nevoie de banii tăi. Un fost profesor de religie din Târgu Jiu, ARESTAT pentru CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ

Când Dumnezeu are nevoie de banii tăi. Un fost profesor de religie din Târgu Jiu, ARESTAT pentru CĂMĂTĂRIE ŞI ŞANTAJ
Sursa foto: Foto: Antena 3
23 Noi 2013   •   09:14

Un fost profesor de religie din Târgu Jiu a fost reţinut 24 de ore pentru cămătărie. Poliţiştii l-au prins în flagrant delict în timp ce lua banii de la o femeie căreia îi împrumutase 1.500 de lei. Până la 20 % lua fostul dascăl pe lună din suma dată cu camătă. În urmă cu doi ani, a fost dat afară din învăţământ pentru că făcea bişniţă cu haine şi bijuterii la şcoală.

Fostul profesor de religie, devenit cămătar după numai doi ani de când a fost dat afară din învăţământ, spune că nu a greşit cu nimic împrumutând bani cu dobândă.

Poliţiştii au identificat până acum şapte oameni care au căzut în plasa cămătarului. Anchetatorii au descoperit că fostului profesor de religie îi plăceau banii făcuţi uşor şi pe vremea în care era în învăţământ. Drept pentru care a fost dat afară când a fost prins că făcea bişniţă cu bijuterii şi haine.

Cămătarul făcea contract la notar pentru banii daţi împrumut. Apoi îşi ameninţa victimele că le ia proprietăţile. Poliţia sfătuieşte şi pe ceilalţi păgubiţi să facă reclamaţii.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close