Antena 3 CNN Actualitate Captură impresionantă făcută de poliţiştii antidrog: Aproape 30 de kilograme de cannabis şi peste 12.000 euro

Captură impresionantă făcută de poliţiştii antidrog: Aproape 30 de kilograme de cannabis şi peste 12.000 euro

Captură impresionantă făcută de poliţiştii antidrog: Aproape 30 de kilograme de cannabis şi peste 12.000 euro
Sursa foto: sursa foto: DIICOT
25 Noi 2019   •   16:50

Timp de aproximativ cinci luni, poliţiştii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti au investigat activitatea infracţională a unui grup organizat care s-ar fi ocupat de procurarea din Spania, transportul, introducerea în ţară şi distribuţia în Bucureşti de droguri de risc, de ordinul sutelor de kilograme, potrivit DIICOT.

„Sâmbătă, 23 noiembrie 2019, poliţiştii antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au organizat o acţiune în Bucureşti, finalizată cu 3 prinderi în flagrant delict şi o percheziţie domiciliară.

În urma acţiunii, au fost ridicate 54 de pungi cu cannabis (de aproximativ 30 de kilograme), sumele de 40.150 de lei şi 12.220 de euro, 6 telefoane mobile şi 6 cartele SIM.

7 membri ai grupării au fost prezentaţi procurorului de caz D.I.I.C.O.T., pentru audieri şi luarea măsurilor preventive, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi constituire a unui grup infracţional organizat.

5 dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ieri, iar ieri, 24 noiembrie, aceştia au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

În activităţi au fost angrenaţi şi poliţişti de la Brigada de Poliţie Rutieră,  Secţia 18 şi Secţia 6 din Bucureşti”, transmite DIICOT, într-un comunicat.

×
Parteneri
Răsturnare de situaţie în ultimul sondaj CURS pentru PMB
x close