Antena 3 CNN Actualitate Carambol cu cinci maşini, sâmbătă dimineaţă. S-a format o coadă pe trei kilometri. Ce zonă să evitaţi

Carambol cu cinci maşini, sâmbătă dimineaţă. S-a format o coadă pe trei kilometri. Ce zonă să evitaţi

Este carambol, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada Soarelui, după ce nu mai puţin de cinci maşini s-au tamponat, pe sensul de mers către litoral.

Carambol cu cinci maşini, sâmbătă dimineaţă. S-a format o coadă pe trei kilometri. Ce zonă să evitaţi
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    08 Aug 2020   •   09:29

Accidentul dintre cele autoturisme s-a soldat numai cu pagube materiale, nu a fost nimeni rănit, dar în urma tamponării s-a format o coadă de maşini pe trei kilometri, informează Centrul Infotrafic.

Tamponarea s-a produs pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București-Constanța, la kilometrul 139, în apropierea localității Fetești, județul Ialomița, potrivit Poliţiei Române.

Sfaturile Poliţiei Rutiere pentru şoferi

Două dintre maşinile implicate în carambol sunt staționate pe banda de urgență, iar circulația în zonă se desfășoară îngreunat, formându-se coloană în mișcare pe aproximativ trei kilometri.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, polițiștii îi sfătuiesc pe șoferi să circule cu prudenţă, să păstreze distanţa regulamentară între autoturisme şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.
 

×
Subiecte în articol: carambol accident
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close