Antena 3 CNN Actualitate Caravana muzicală aduce vestea cea bună. Un grup de artiști oferă un cadou muzical pacienților din spitale

Caravana muzicală aduce vestea cea bună. Un grup de artiști oferă un cadou muzical pacienților din spitale

Caravana muzicală aduce vestea cea bună. Un grup de artiști oferă un cadou muzical pacienților din spitale
17 Dec 2012   •   22:27

Un grup de tineri artişti îşi iau instrumentele şi partiturile şi pleacă la colindat înainte de Crăciun, la spitalele “Constantin Gorgos”, “Alexandru Obregia” şi la centrul “Don Orione” din Voluntari. Nu e prima oară când aceşti tineri, care cred în puterea vindecătoare a muzicii, ajung în aceste locuri. Caravana muzicală este un proiect al Fundaţiei Române pentru Excelenţă în Muzică, început acum un an şi are ca beneficiari pacienţi ai spitalelor bucureştene. 

Programul de sărbători include colinde, cântece sacre, piese instrumentale clasice şi se va desfăşura astfel: 19 decembrie, ora 14.30, la spitalul “Alexandru Obregia”, ora 16.30 la spitalul “Constantin Gorgos” şi vineri, 21 decembrie, la ora 10.30, la centrul social “Don Orione”. Acesta e cadoul muzical al tinerilor artişti ai fundaţiei pentru cei care se luptă cu afecţiuni psihice, boli terminale sau handicapuri grave.

Dirijorul Christian Badea, preşedintele FREM, vă invită să participaţi la acest proiect muzical pe care fundaţia vrea să îl dezvolte în anul care vine într-o platformă de muzicoterapie şi manifestări culturale pentru oamenii aflaţi în situaţii dificile.

Contact
Viorel Radacina
Muzicoterapeut
Email: viorel.radacina [at] gmail.com

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close