Antena 3 CNN Actualitate Care sunt cele două țări în care ar fi fugit Ghiţă

Care sunt cele două țări în care ar fi fugit Ghiţă

Care sunt cele două țări în care ar fi fugit Ghiţă
de M.Z.    |    26 Dec 2016   •   20:46

Patronul România TV, Sebastian Ghiță, ar fi fugit din țară fie în Israel, fie în Turcia, potrivit unor ipoteze discutate luni, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Jurnalistul Cornel Nistorescu este de părere că omul de afaceri ar fi mers în Israel.

Sfârșitul comic al proiectului PRU a marcat și căderea ”infailibilului” Ghiță. După unele informații, arestarea celui mai obraznic parlamentar din România era iminentă. Asta l-a și făcut să plece repede din țară. De ce a ales Sebastian Ghiță Israelul? 

Acolo a desfăşurat cele mai tari afaceri de soft? Sau a înțeles că Israelul extrădează extrem de greu? Dar Sebastian Ghiță nu știa că pe infractorii dovediți și pe escroci, Israelul îi extrădează destul simplu. Este suficient să probezi faptele!
Altceva nu știa Sebastian Ghiță!? Că Israelul nu își extrădează cetățenii. Ceea ce nu este valalabil și pentru un afacerist încurcat din Prahova!
”, a spus Cornel Nistorescu, potrivit Cotidianul.ro.

O a doua ipoteză în ce privește țara în care s-ar ascunde politicianul, aceasta ar fi Turcia, crede Oana Stancu. În context, jurnalista a amintit și de relația bună pe care o are Victor Ponta - prieten cu Ghiță - cu președintele turc Recep Tayyip Erdogan.

”Totodată, există și un precedent al fugii prin Turcia”, a adăugat jurnalista, făcând referire la deputatul PDL Mihail Boldea.

De asemenea, senatorul PSD Liviu Pleșoianu a vorbit despre ipoteza în care Ghiță ar fi fost lăsat să plece din țară și ar putea începe curând să ne scrie mesaje.

Decizie de ultimă oră: Instanța judecă marți contestația în cazul patronului România TV, Sebastian Ghiță, devansând astfel, pentru a doua oară, termenul de judecată.

Citiți și Bogdan Diaconu, declaraţie în premieră despre dispariţia lui Sebastian Ghiţă: „Se temea pentru viața sa

×
Subiecte în articol: turcia Israel Sebastian Ghita Subiectiv
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close