Antena 3 CNN Actualitate Carnagiu în Ialomița. Tânăra de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă

Carnagiu în Ialomița. Tânăra de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă

Carnagiu în Ialomița. Tânăra de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă
05 Oct 2019   •   16:03

Tânăra de 19 ani rănită sâmbătă dimineaţa în accidentul rutier care a avut loc în judeţul Ialomiţa şi care a fost transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni este în stare foarte gravă, informează Ministerul Sănătăţii, potrivit Agerpres.

Potrivit MS, a fost adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală şi o a patra victimă a accidentului rutier - o femeie de 51 de ani, care are fractură de coloană, dar este conştientă.

La Spitalul Bagdasar-Arseni, potrivit MS, mai sunt internate o femeie de 30 de ani, cu fracturi oase nazale, şi o femeie de 41 de ani, operată de fractură de splină, diafragma, hemotorax drenat, în final de intervenţie pentru şold dislocat.

Alte două femei rănite se află internate la Spitalul Floreasca.

Accidentul de circulaţie s-a produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri şi a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte dintre răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

×
Subiecte în articol: accident
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close