Antena 3 CNN Actualitate Casa unui bărbat dintr-un sat din Buzău, luată cu asalt după ce oamenii au aflat că două icoane au început să plângă cu mir

Casa unui bărbat dintr-un sat din Buzău, luată cu asalt după ce oamenii au aflat că două icoane au început să plângă cu mir

Casa unui bărbat din satul Dâmbroca din Buzău a devenit loc de pelerinaj, după ce oamenii au aflat că două icoane au început să plângă cu mir.

Casa unui bărbat dintr-un sat din Buzău, luată cu asalt după ce oamenii au aflat că două icoane au început să plângă cu mir
Sursa foto: Imagini amator
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Feb 2023   •   11:38

Potrivit sătenilor, totul a început joi, 2 februarie 2023, chiar de sărbătoarea Întâmpinării Domnului, atunci când bărbatul, care are în casă două icoane, una cu Sfânta Parascheva şi alta cu Sfânta Maria, a descoperit că cele două icoane au început să "plângă" cu mir.

Iniţial, acesta a descoperit broboane de mir pe icoana cu Sfânta Parascheva, iar după câteva zile a văzut acelaşi lucru şi pe icoana cu Maica Domnului.

Vestea s-a răspândit pe reţelele de socializare, astfel că, în scurt timp, casa bărbatului din satul Dâmbroca, comuna Săgeata, a fost luată cu asalt de credincioşi şi persoane care suferă de diverse afecţiuni, potrivit stiridebuzau.ro.

Localnicii au povestit că bărbatul în casa căruia s-ar fi produs minunile ar fi scăpat miraculos după o boală incurabilă, în urmă cu cinci ani, deși doctorii nu-i mai dădeau nicio șansă de supraviețuire.

După ce s-a vindecat complet, bărbatul, care inițial nu se considera deloc a fi evlavios, a devenit brusc extrem de credincios, iar acum merge periodic la biserică și a devenit un exemplu pentru toată comunitatea din zonă.

"Sunt foarte mulți oameni care au văzut minunea în doar câteva zile și nu este o glumă ci ceva care depășește imaginația și orice explicație. Broboanele care se preling pe icoane sunt uleioase și au miros de mir. Este un fenomen ciudat pentru toți cei care l-au văzut”, a declarat un sătean care a văzut cele două icoane, pentru jurnaliştii de la stiridebuzau.ro.

×
Subiecte în articol: Dâmbroca Buzau
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close