Antena 3 CNN Actualitate Cătălina, o fetiţă de 8 ani cu două tumori de creier, are nevoie de ajutor

Cătălina, o fetiţă de 8 ani cu două tumori de creier, are nevoie de ajutor

Cătălina, o fetiţă de 8 ani cu două tumori de creier, are nevoie de ajutor
18 Noi 2014   •   19:09

Ea este Catalina. O minune de fata nascuta pe malul marii. Are numai 8 ani si este printre cei mai buni copii din clasa ei. Dupa numai doua saptamani de la inceperea anului scolar, Catalina a mers de urgenta la spital. Ii era foarte rau, o durea capul si incepuse sa faca o criza epileptica. Acolo dupa un tomograf medicii au ramas uimiti: Catalina avea doua tumori pe creier. O veste devastatoare pentru parintii ei.

A fost transportata de urgenta la Spitalul de Neurochirurgie din Bucuresti, Aici au urmat alte analize dar nu s-a putut interveni chirurgical. De aici a fost trimisa la Marie Curie si apoi inapoi la Bagdasar. Operatia nu a mai putut fi amanata si Catalinei i-au fost scoase tumorile. A fost o interventie complicata care a durat peste 5 ore si clipe cumplite in care medicii au readus-o din nou la viata. Datorita pozitiei tumorilor, au mai rasmas cateva resturi tumorale.

Chimioterapia pe care o face acum Catalina nu numai ca a pus-o la pamant dar nici nu functioneaza cum ar trebui. Daca nu sunt eliminate acele resturi exista nesansa ca tumorile sa reapara peste tot in organism. Catalina se poate face bine cu sedinte de radioterapie performanta. Sedinte pe care deocamdata nu le poate face in tara.

Cel mai aproape de noi este o clinica specializata din Istanbul unde ea trebuie sa ajunga de urgenta. Ca sa traiasca si ca sa isi recapete copilaria, Catalina are nevoie de bani. Peste 10.000 de euro.  O suma enorma pentru parintii ei. O putem ajuta sa invinga durerea si suferinta, o putem ajuta impreuna sa zambeasca din nou si sa mearga la scoala. 8848, AICI PUTETI DA UN SMS PENTRU SANSA EI LA VIATA.

Vedeţi aici cum o puteţi ajuta pe Cătălina



×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close