Antena 3 CNN Actualitate Caz cutremurător la Vâlcea. O gravidă a murit, pentru că nu a avut bani de taxi, să ajungă la spital. "Doctorul mi-a zis că a ajuns prea târziu"

Caz cutremurător la Vâlcea. O gravidă a murit, pentru că nu a avut bani de taxi, să ajungă la spital. "Doctorul mi-a zis că a ajuns prea târziu"

Caz cutremurător la Vâlcea. O gravidă a murit, pentru că nu a avut bani de taxi, să ajungă la spital. "Doctorul mi-a zis că a ajuns prea târziu"
de O.P.    |    26 Sep 2012   •   06:01
O gravidă din Vâlcea a murit din cauză că nu a avut bani de taxi, pentru a ajunge la spital. Femeia nu a ştiut nici cum să ceară ajutorul ambulanţei, aşa că a decis să meargă pe jos doi kilometri, până la spital.

Odată ajunsă, medicii au descoperit că fătul era deja mort de două zile. La scurt după internare, femeia a decedat din cauza unei hemoragii interne.

 O gravidă din Vâlcea a murit din cauză că nu a avut bani de taxi, pentru a ajunge la spital. Femeia nu a ştiut cum să ceară ajutorul ambulanţei, aşa că a mers pe jos doi kilometri, până la spital. Odată ajunsă, medicii au descoperit că fătul era mort de două zile. La scurt după ce a ajuns la spital, gravida a decedat din cauza unei hemoragii interne.


Gravida se simţea rău, însă nu ştia cum să cheme ambulanţa, povesteşte mama ei. Femeia a plecat pe jos spre maternitate, chiar dacă avea de străbătut doi kilometri. Când a ajuns în faţa medicilor, era în stare critică.

Organele femeii au cedat rând pe rând, din cauza unei hemoragii interne. Copilul era mort de două zile, au descoperit doctorii.

DORINA ZAHARIA MAMA FEMEII: "Este deja o regula in spitalele romanesti. Nu dai bani, te lasa sa mori cu zile".

Cazul a ajuns şi pe masa poliţiştilor, care vor stabili dacă femeia putea fi salvată.





 

×
Parteneri
Premierul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat
x close