Antena 3 CNN Actualitate Caz dramatic la Constanţa. Un bebeluş de doar o lună şi jumătate a murit îngheţat şi înfometat. Medicii s-au luptat 12 ore să-i salveze viaţa

Caz dramatic la Constanţa. Un bebeluş de doar o lună şi jumătate a murit îngheţat şi înfometat. Medicii s-au luptat 12 ore să-i salveze viaţa

Caz dramatic la Constanţa. Un bebeluş de doar o lună şi jumătate a murit îngheţat şi înfometat. Medicii s-au luptat 12 ore să-i salveze viaţa
de O.P.    |    12 Mar 2015   •   06:31

Caz dramatic în judeţul Constanţa. Un bebeluş de o lună şi jumătate a murit de foame şi de frig, spun medicii care s-au luptat aproape 12 ore să-i salveze viaţa.

Copilul a fost adus la spital chiar de mama sa, care este acum anchetată de poliţişti şi de asistenţii de la Protecţia Copilului. Autorităţile vor să stabilească dacă cei şase fraţi ai bebeluşului sunt în siguranţă în familie.

Bebeluşul a fost dus la spitalul din Mangalia chiar de mama lui. Era nemâncat şi îngheţat, şi cântărea mai puţin decât avusese la naştere.

Copilul, care era în stare foarte gravă, a fost transferat imediat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Medicii au încercat să-i salveze viaţa bebeluşului, dar fără rezultat. Copilul a murit la spital, după 12 ore de la internare. Pentru că micuţul era subnutrit, doctorii au anunţat poliţia şi protecţia copilului. Inspectorii au constatat că şi fetiţa de 11 ani a familiei este bolnavă, iar părinţii şi bunicii nu au dus-o la medic.

Fata de 11 ani se afla în grija bunicilor materni de mai mulţi ani, pentru că acolo avea condiţii mai bune decât acasă, unde fraţii ei trăiesc fără apă şi curent electric.

Mama celor şapte copii nu s-a dus la medici nici măcar atunci când a născut.

Familia era în atenţia asistenţilor sociali de la Primăria Albeşti încă din anul 2009.

Protecţia Copilului a început o anchetă ca să vadă cum trăiesc ceilalţi copii ai familiei.
Dacă inspectorii vor stabili că părinţii nu îşi îngrijesc corespunzător copiii, aceştia ar putea ajunge într-un centru de plasament.

×
Parteneri
Discuţii între România şi SUA pentru apărarea împotriva dronelor
x close