Antena 3 CNN Actualitate Caz dramatic la Iași! Un tânăr a lovit o adolescentă de 15 ani cu parul în cap. De la ce a pornit conflictul

Caz dramatic la Iași! Un tânăr a lovit o adolescentă de 15 ani cu parul în cap. De la ce a pornit conflictul

Un tânăr de 20 de ani a fost trimis în judecată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Iași, după ce a lovit-o pe o adolescentă de 15 ani cu un par în cap.

Caz dramatic la Iași! Un tânăr a lovit o adolescentă de 15 ani cu parul în cap. De la ce a pornit conflictul
Sursa foto: Pixabay.com
07 Iul 2020   •   22:20

Adolescenta a fost dusă de urgență la spital și a fost operată. Din fericire, a reușit să supraviețuiască.

În acest moment, agresorul e cercetat pentru tentativă de omor și a fost arestat preventiv, a precizat prim-procurorul Mihaela Apostol.

De la ce a pornit totul

Totul s-a întâmplat în seara de 20 aprilie. Se pare că victima și mai mulți tineri participau la o petrecere în satul Lungani, comuna Voinești, din județul Iași. La un moment dat, a izbucnit un conflict, care a pornit de la o boxă portabilă, între tânărul de 20 de ani, adolescenta de 15 ani și fratele ei, pe fondul consumului excesiv de alcool.

„Inculpatul a luat un par din lemn cu lungimea de 1,2 metri şi diametrul de 4,5 centimetri, cu care a lovit boxa şi apoi a aplicat o lovitură cu mare intensitate victimei la nivelul capului. În urma loviturii aplicate victima a căzut, fiind transportată la spital pentru intervenţie chirurgicală de specialitate”, a spus Mihaela Apostol, potrivit Mediafax.

Agresorul a fost audiat și a recunoscut că a lovit-o pe victimă cu parul în cap, dar a spus că a fost o greșeală și că el voia să lovească, de fapt, o boxă.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close