Antena 3 CNN Actualitate Caz incredibil la Baia Mare. Stătea seara la televizor, când i-a trecut un glonţ pe lângă ureche

Caz incredibil la Baia Mare. Stătea seara la televizor, când i-a trecut un glonţ pe lângă ureche

Caz incredibil la Baia Mare. Stătea seara la televizor, când i-a trecut un glonţ pe lângă ureche
de O.P.    |    28 Sep 2012   •   05:48
Caz incredibil la Baia Mare! Unui bărbat i-a trecut un glonţ pe lângă ureche în timp ce era în casa lui şi se uita la televizor.Proiectilul a trecut prin geam şi s-a înfipt în perete. Deocamdată nu se ştie nici cine a tras cu arma şi nici de unde. Dilema va fi rezolvată de poliţişti.

Bărbatul stătea în fotoliu, în faţa televizorului când a auzit cum geamul de la casă se sparge şi un proiectil trece pe lângă el.

Imediat,  zona a fost împânzită de poliţişti şi criminalişti. Unul dintre geamurile clădirii de peste drum era spart, semn că glonţul ar fi putut ieşi de acolo. În clădirea respectivă funcţionează birourile unor firme.

Criminaliştii baimareni au prelevat probe timp de câteva ore iar din interiorul biroului au încercat, cu ajutorul unui dispozitiv cu laser, să refacă traiectoria glonţului.


Politiştii nu au nicio îndoială că proiectilul provine dintr-o armă. Au deja un cerc de suspecţi şi încearcă acum să afle cine a tras şi de ce.






×
Subiecte în articol: criminalisti
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close