Antena 3 CNN Actualitate Caz şocant în timpul deszăpezirii drumurilor. O femeie, acoperită de zăpadă, a fost STRIVITĂ de o maşină de deszăpezire

Caz şocant în timpul deszăpezirii drumurilor. O femeie, acoperită de zăpadă, a fost STRIVITĂ de o maşină de deszăpezire

Caz şocant în timpul deszăpezirii drumurilor. O femeie, acoperită de zăpadă, a fost STRIVITĂ de o maşină de deszăpezire
de O.P.    |    28 Ian 2013   •   05:38

O femeie din Bacău, acoperită de zăpadă, a fost găsită fără suflare după ce o maşină de deszăpezire a trecut peste ea. Nu se ştie încă dacă femeia a murit de frig sau strivită de utilaj. Un tânăr a fost la un pas de moarte în timp ce lucra la deszăpezirea unor drumuri comunale. Un alt muncitor a scăpat de sub control utilajul pe care îl manevra şi l-a lovit în plin.

În judeţul Bacău, o femeie de 45 de ani, care era acoperită de zăpadă, a fost călcată de un utilaj de deszăpezire. Femeia a fost dusă la morga Spitalului Judeţean din Bacău unde se va stabili dacă a fost omorâtă de utilajul de deszăpezire sau dacă era deja moartă în momentul în care a fost lovită.

O femeie din Focşani în stare gravă a fost transportată de un autovehicul cu şenile până la o ambulanţă SMURD, unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

În Vaslui, un tânăr de 28 de ani dat dispărut de două zile a fost găsit fără viaţă, îngheţat în zăpadă. În judeţul Vaslui, în ultimele zile au căzut ninsori abundente şi a viscolit puternic, iar grosimea stratului de zăpadă a depăşit un metru şi jumătate în anumite zone.  




×
Subiecte în articol: deszapezire ninsoare viscol
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close