Caz şocant: Învăţător acuzat că a făcut sex cu 20 de minore. Partidele de sex erau postate ulterior pe internet

03 Noi 2016   •   12:22
Caz şocant: Învăţător acuzat că a făcut sex cu 20 de minore. Partidele de sex erau postate ulterior pe internet

Procurorii DIICOT Piteşti au efectuat mai multe descinderi în această dimineaţă în municipiul Câmpulung. Trei bărbaţi şi o elevă de 17 ani au fost duşi la audieri, acuzele fiind foarte grave: trafic de minore, act sexual cu minore şi pornografie infantilă. 20 de eleve minore au fost traficate timp de mai bine de un an, notează Adevărul.

Cei trei bărbaţi duşi la audieri la DIICOT Piteşti sunt Ion Popescu (51 de ani), Mihai Cîrstea (50 de ani) şi Ştefan Nedelcu (70 de ani). Alături de cei trei a mai fost dusă la audieri şi eleva Alice Bărăitaru (17 ani), în fapt cea care le furniza elevele bărbaţilor. Iniţial, aceasta a fost martor în dosar, după care a devenit suspectă.

Surse judiciare ne-au precizat în exclusivitate că elevele minore erau exploatate sexual încă din 2015, în locuinţe închiriate din Câmpulung Muscel. Capul reţelei era Ion Popescu, învăţător la Şcoala Poienarii de Muscel. Bărbatul ademenea minorele cu mici cadouri, inclusiv dulciuri. Popescu filma toate partidele de sex, după care le posta pe diferite site-uri internet. Ulterior, acesta şantaja minorele că le va dezvălui numele în caz că nu acceptă să facă sex din nou, inclusiv cu alţi bărbaţi. Procurorii DIICOT Piteşti au zeci de interceptări telefonice în acest dosar, interceptări ce probează cât se poate de clar faptele. Cele 20 de minore erau eleve în clasele IV-VIII la trei şcoli din Câmpulung Muscel. Din 2015 şi până în prezent, minorele au fost oferite pentru servicii sexuale mai multor bărbaţi în schimbul a diferite sume. Prejudiciul în acest dosar şocant nu a fost încă stabilit.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close