Antena 3 CNN Actualitate Cazinoul din Constanţa va fi refăcut cu bani de la Guvern

Cazinoul din Constanţa va fi refăcut cu bani de la Guvern

Cazinoul din Constanţa va fi refăcut cu bani de la Guvern
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
14 Noi 2014   •   08:34

Cazinoul din Constanţa va fi refăcut şi va arăta exact ca în anii '20, a anunţat vicepremierul Liviu Dragnea. Reabilitarea va fi făcută cu bani de la Guvern, de la Compania Naţională de Investiţii. Lucrările de consolidare şi renovare ar putea începe la primăvară, iar cazinoul s-ar putea redeschide peste 2 ani. 

Ajuns aproape o ruină, cazinoul din Constanţa, una dintre clădirile emblemă ale judeţului, ar putea întra în sfârşit,  în reabilitare generală. După ce a fost lăsat în paragină ani de zile, Cazinoul din Constanţa a fost transferat de la Consiliului Local la Compania Naţională de Investiţii. De aici ar putea veni şi fondurile pentru reabilitare, aproximativ 40 de milioane de lei.

Dacă totul merge bine, lucrările de reabilitare ar putea începe în primăvară. Reabilitarea cazinoului şi promovarea turismului pe litoral au fost discutate şi în cadrul întâlnirii pe care vicepremierul Liviu Dragnea şi preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu au avut-o cu oamenii de afaceri din Constanţa.

Cazinoul din Constanţa se află în paragină, de zeci de ani.







×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Klaus Iohannis se întâlnește cu Joe Biden la Casa Albă
x close