Antena 3 CNN Actualitate Mister în cazul Mihaela Galani, afacerista din Constanța. Ce i-a provocat subit moartea

Mister în cazul Mihaela Galani, afacerista din Constanța. Ce i-a provocat subit moartea

Mihaela Galani, o tânără afaceristă de 33 de ani, a murit la scurt timp după ce a fost găsită inconştientă în maşină.

Mister în cazul Mihaela Galani, afacerista din Constanța. Ce i-a provocat subit moartea
Sursa foto: Instagram/Mihaela Galani
de Redacția Antena 3 CNN    |    04 Ian 2022   •   09:36

Mihaela Galani, o tânără afaceristă din Constanța, a murit la scurt timp după ce a ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din localitate.

Tânăra, în vârstă de 33 ani, fusese găsită inconștienta în mașină după ce, spun prietenii, se simțise rău de câteva zile.

Mihaela Galani era destul de cunoscuta în oraș, fiind deținătoare unei afaceri cu încălțăminte.

Reprezentanta companiei Gemelli Shoes a intrat în stop cardio-respirator în timp ce se afla la spital, iar medicii au încercat în zadar să o readucă la viaţă.

În urmă cu mai bine de zece ani, fratele geamăn al Mihaelei Galani s-a stins din viaţă, iar moartea acestuia a devastat-o pe tânără.

Tot în urmă cu 10 ani, Mihaela a făcut un transplant de rinichi în străinătate.

De atunci, fata urma tratament cu dializă, iar medicii de peste hotare au anunțat-o după transplantul de atunci că va fi nevoită să facă o nouă operație după 10 ani. Adică în 2021. În primele zile ale anului 2022 în timp ce mergea la locul de muncă, Mihaelei i s-a făcut rău și a fost găsită inconștientă în mașină.

Vestea morţii Mihaelei a fost anunţată de echipa magazinului de încălţăminte din Constanţa. În fața magazinului pe care îl deținea au fost aprinse mai multe candele și cunoscuții au mers să îi ducă un ultim omagiu. 

"Motorul echipei Gemelli, Mihaela Galani, s-a stins astăzi din viaţă. Lucrurile se vor derula mai greu în următoarea perioadă. Nu ştim când vom reveni" sunt doar câteva dintre mesajele prietenilor fetei.

Familia și prietenii se pregătesc de înmormântare, care va avea loc în cursul zilei de mâine. O anchetă a fost deschisă în acest caz pentru a se stabili cauza decesului fetei de numai 33 de ani.

 

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close