Antena 3 CNN Actualitate Cazul Nicuşor Dan - "Câinele", noi documente. Actele care îl contrazic pe candidatul Dreptei

Cazul Nicuşor Dan - "Câinele", noi documente. Actele care îl contrazic pe candidatul Dreptei

Noi documente care îl contrazic pe Nicuşor Dan, în scandalul care s-a iscat după ce acesta l-ar fi apărat pe omul de afaceri Mitrache, zis Câinele, au fost prezentate miercuri, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Cazul Nicuşor Dan - "Câinele", noi documente. Actele care îl contrazic pe candidatul Dreptei
Sursa foto: Hepta
de Georgiana Adam    |    17 Sep 2020   •   14:45

Este vorba de un document de la Tribunalul Bucureşti care dă dreptate Primăriei sectorului 4 care demola imobilul din Parcul Lumea copiilor, restaurant deţinut de afaceristul Mihai Mitrache, zis Câine.

Procesul pe fond este încă pe rol, nu s-a terminat, astfel că nu se cunoaşte până acum nicio decizie, dacă demolarea clădirii a fost corectă sau nu.

Adina Anghelescu: La ora la care avea loc procesul, practic nu mai exista obiectul cauzei

"Decizia CAB de anul acesta, din mai, la ora la care avea loc procesul, practic nu mai exista obiectul cauzei, în sensul că demolarea avusese loc, exista notificare ca bunurile de acolo să fie ridicate de cei din familia Mitrache.

Apoi, a venit reclamanta şi a spus că în baza unor poze pe care ea le are, ar mai exista încă fundaţia de beton. În baza aceasta, instanţa a hotărât să judece în continuare, numai că nu prea mai avea ce.

Actele care îl contrazic pe Nicuşor Dan

Nicuşor Dan, înregistrat când ar interveni pentru un afacerist

În ceea ce priveşte legalitatea sau ilegalitatea construcţiei, urmează ca instanţa de la Tribunalul Bucureşti să ţină cont de normele metodologice ale aplicării Legii 50/91", a spus jurnalistul Adina Anghelescu, despre această "cauză încâlcită", miercuri, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

Scandalul este recent, apărut după ce Nicuşor Dan a fost înregistrat de un funcţionar din primăria sectorului 4 în timp ce intervine pentru un afacerist. 

Înregistrarea difuzată zilele trecute este între Nicuşor Dan, candidatul alianţei PNL-USR-PLUS la primăria Capitalei, şi un funcţionar din Primăria sectorului 4. Dialogul se referă la o speţă care a ajuns în instanţă şi pentru care Nicuşor Dan ar încerca să obţină nişte favoruri pentru un controversat om de afaceri, zis Câinele.

×
Subiecte în articol: Nicușor Dan caine mitrache Subiectiv
Parteneri
Un criminal în serie va fi eliberat din închisoare
x close