Antena 3 CNN Actualitate Cazul tânărului din Gorj, o imagine în oglindă a cazului Marcel Ţundrea. A stat pe nedrept după gratii vreme de 12 ani. A MURIT la 2 ani de la eliberare

Cazul tânărului din Gorj, o imagine în oglindă a cazului Marcel Ţundrea. A stat pe nedrept după gratii vreme de 12 ani. A MURIT la 2 ani de la eliberare

Cazul tânărului din Gorj, o imagine în oglindă a cazului Marcel Ţundrea. A stat pe nedrept după gratii vreme de 12 ani. A MURIT la 2 ani de la eliberare
de O.P.    |    08 Noi 2013   •   06:07

Cazul tânărului din Gorj seamănă izbitor cu cel al lui Marcel Tundrea, cel care a stat 12 ani în închisoare pentru o crimă pe care nu a comis-o.

Marcel Tundrea a fost condamnat la 25 de ani de inchisoare pentru viol şi omor. Dintre aceştia a executat peste 12 ani de închisoare deşi a făcut nenumărate demersuri pentru a demonstra că este nevinovat.

Presupusa victima a fost o fată de 14 ani, din satul Pojogeni, de lânga Târgu Cărbuneşti, găsită decedată pe malul unui pârâu in iunie 1992.  Ţundrea a fost considerat atunci principalul suspect.

Un test ADN realizat in anul 2004 a scos la iveală  faptul că NU el a violat-o pe minora de 14 ani. Testele ştiintifice ulterioare l-au indicat pe Gheorghe Avram ca autor al crimei.

Cei doi sunt din acelaşi sat, iar intr-o perioada au fost colegi de celulă in Penitenciarul Targu Jiu, Avram fiind condamnat pentru alte infracţiuni violente, inclusiv crimă, produse după întemniţarea lui Ţundrea.

Marcel Ţundrea a murit la doi ani după ce a fost eliberat, pe 18 ianuarie 2007.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close