Antena 3 CNN Actualitate Ce au găsit pompierii într-o casă mistuită de flăcări: "N-am mai întâlnit aşa ceva. Valoarea se ridică la 1 MILION de euro"

Ce au găsit pompierii într-o casă mistuită de flăcări: "N-am mai întâlnit aşa ceva. Valoarea se ridică la 1 MILION de euro"

Ce au găsit pompierii într-o casă mistuită de flăcări: "N-am mai întâlnit aşa ceva. Valoarea se ridică la 1 MILION de euro"
de O.P.    |    19 Dec 2014   •   05:35

Un incendiu la o casă dintr-un sat ieşean a scos la iveală o uriaşă afacere cu ţigări de contrabandă. Casa era închiriată unor cetăţeni din Republica Moldova, iar când pompierii au intrat în casă, pentru a stinge flăcările, au ramas stupefiaţi. Peste tot erau zeci de saci plini cu ţigări.

Poliţiştii au fost alertaţi imediat şi au venit la faţa locului. Anchetatorii au stabilit că, în acea casă, contrabandiştii aveau marfă în valoare de un milion de euro.

Incendiul izbucnit în casa din satul Vişani a fost provocat, cel mai probabil, de un scurtcircuit la instalaţia electrică. Patru autospeciale s-au deplasat la faţa locului pentru a stinge flăcările. Casa cuprinsă de flăcări era plină de ţigări de contrabandă, ascunse în toate ungherele, inclusiv în pod, unde a izbucnit focul.

Angajaţii ISU au anunţat imediat poliţia. Când au sosit criminaliliştii, cetăţenii moldoveni se făcuseră deja nevăzuţi. Două autovehicole, o dubă şi un camion parcate în faţa locuinţei au fost percheziţionate. Şi în acestea s-au găsit saci plini cu pachete de ţigări. În total au fost descoperite aproximativ  500.000 de pachete de ţigări în valoare de peste un milion de euro.

Când proprietarul casei a ajuns la faţa locului, i s-a făcut rău.

Poliţiştii au deschis o anchetă şi îi caută acum pe traficanţi.

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close