Antena 3 CNN Actualitate Ce condiții pune Elena Udrea pentru a reveni în țară

Ce condiții pune Elena Udrea pentru a reveni în țară

Ce condiții pune Elena Udrea pentru a reveni în țară
Sursa foto: Foto: Facebook/Elena Udrea
29 Mai 2018   •   12:31

Elena Udrea anunţă că va reveni în ţară dacă se va decide rejudecarea dosarului Gala Bute. Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, fostul ministrul mai adaugă că dacă va fi condamnată va rămâne în Costa Rica, unde are statul de refugiat politic. Udrea mai spune că nu-i place deloc ţara din mijlocul oceanului si ca are probleme mari cu limba spanionlă.

„Rămân aici. Dacă nu se rejudecă, ar fi absurd. (...) Am un martor, pe care nu am vrut să-l expun, dar care spune exact ce s-a întâmplat. Nu am vrut, dar am să-l citez. El spune exact ce făceam în ziua respectivă. Vă daţi seama că am căutat cu cerul și pământul. (...). Să știu ce am făcut în ziua aia când spune secretarul general că mi-a adus mie geanta. Deci nu ai cum! Nu că n-ai cum, că în România se poate orice, dar în momentul ăsta nu cred că se mai poate orice. Nu se mai poate face orice abuz. Nu cred. Sunt probele la vedere, toată lumea le știe. (...) N-am venit aici cu gândul că rămân mai mult”, a declarat Udrea pentru GSP.

Mai mult, Udrea este sigură că dosarul se va rejudeca iar ea va fi găsită nevinovată.

„Mă întorc. Dacă trimit dosarul înapoi pe 5 iunie, a doua zi sunt acasă. Mă rog, exagerez, sunt niște formalităţi, dar o să revin acasă repede”.

 

×
Subiecte în articol: Elena Udrea gala BUte Costa Rica
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close