Antena 3 CNN Actualitate Ce credeţi?! Firmele de deszăpezire au fost luate DIN NOU prin surprindere de căderea zăpezilor... în decembrie

Ce credeţi?! Firmele de deszăpezire au fost luate DIN NOU prin surprindere de căderea zăpezilor... în decembrie

Ce credeţi?! Firmele de deszăpezire au fost luate DIN NOU prin surprindere de căderea zăpezilor... în decembrie
de O.P.    |    04 Dec 2012   •   05:31
A venit iarna în mai multe zone ale ţării şi, odată cu ea, şi drumurile blocate din cauza zăpezii. Şoferii nu se aşteptau să ningă, aşa că nu şi-au pregătit maşinile de trafic în condiţii de iarnă. Asta a dus la şosele blocate. În Moldova, spre exemplu, TIR-urile nu au mai putut circula deşi stratul de zăpadă abia măsura 4 centimetri.

Nici firmele de salubrizare nu se aşteptau să ningă... în decembrie!



Şoferii care se îndreptau spre vama Siret pe Drumul European 85 au fost surprinşi de ninsoare. Vântul puternic a viscolit zăpada care în unele zone ajungea şi la 4 centimetri. Poliţiştii au tras pe dreapta tir-urile şi au dirijat autoturismele pe porţiunile de drum curăţate.

"Se pare că iarna ne-a luat, din nou, pe nepregătite. Pe DN2, între localităţile Ratoş şi Siret s-a creat un blocaj din cauza zăpezii adunate pe carosabil de vântul foarte puternic, s-a intervenit cu 4 echipaje de poliţie, care au oprit traficul greu dinspre Siret spre Suceava", au declarat poliţiştii veniţi la faţa locului.

Probleme au fost şi în Pasul Tihuţa. Şase utilaje din judeţul Bistriţa-Năsăud au lucrat în continuu ca să deblocheze drumul.

Meteorologii spun că în următoarea perioadă temperaturile vor scădea până la minus 9 grade Celsius noaptea şi sunt anunţate ninsori şi viscol, în special la munte.





×
Subiecte în articol: ninsoare ninsoare drumuri blocate
Parteneri
Alertă! Drone observate de la Baza Aeriana 57 Mihail Kogălniceanu
x close