Antena 3 CNN Actualitate Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole

Ce s-a întâmplat cu bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole
Sursa foto: Foto: Facebook
de S.T.    |    04 Ian 2018   •   11:07

Urziceanu Sorin Cristian este bărbatul care a fost arestat şi condamnat pentru trafic de persoane, primind în anul 2014 cinci ani de închisoare. Recent, a fost eliberat de magistraţii Judecătoriei Timişoara.

„Admite cererea formulata de petentul condamnat Urziceanu Sorin-Cristian, detinut in Penitenciarul Timisoara, privind liberarea conditionata din executarea pedepsei de 5 inchisoare, aplicata prin sentinta penala nr. 750/2014 a Tribunalului Timis. Dispune liberarea conditionata a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei inchisorii nr.960/2015 emis de Tribunalul Timis si atrage atentia acestuia asupra consecintelor nerespectarii dispozitiilor art.61 Cod penal”, au hotărât judecătorii, potrivit cancan.ro.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul National de Medicina Legala (INML) "Mina Minovici" a atestat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan – otrava pe care a cumparat-o de la Sorin Urziceanu.

×
Subiecte în articol: furadan trafic de persoane inchisoare
Parteneri
Pensie de nici 800 de lei, după 36 de ani de muncă. Cum este posibil
x close