Antena 3 CNN Actualitate Ce se întâmplă acum cu preotul exorcist de la Tanacu, la 12 ani de la moartea măicuței Irina

Ce se întâmplă acum cu preotul exorcist de la Tanacu, la 12 ani de la moartea măicuței Irina

Ce se întâmplă acum cu preotul exorcist de la Tanacu, la 12 ani de la moartea măicuței Irina
Sursa foto: Foto: Agerpres
20 Oct 2017   •   11:11

La 12 ani de la izbucnirea scandalului, Daniel Corogeanu, preotul exorcist de la Tanacu, județul Vaslui, pare să-și fi găsit liniștea sufletească, pe care o căuta după ce a fost caterisit.

Trăiește ca un sihastru într-o casă de vacanță a unui om de afaceri din Vaslui, protejată privirilor curioase de câțiva copaci. 

Au constatat acest lucru doi jurnaliști, unul roman și altul francez, care l-au vizitat pe fostul preot, ca să vadă personal noua viață a acestuia. Astfel, Dan Alexe de la vice.com și Antonio Fischetti, un reporter de la celebra publicație franceză de satiră Charlie Hebdo au reușit să-i dea de urmă si să stea de vorbă cu el.

Cei doi susțin că l-au găsit extrem de liniștit si de împãcat cu trecutul sãu, ba chiar au reusit sã-l determine sã facã o mãrturisire: înainte sã devinã monah, a fost fotbalist.

„Știți, sunt fericit acum. Am înțeles lucruri. Comitem greșeli tot timpul, dar am priceput că salvarea este acum, aici, în noi. Împrejur, în natura asta, printre oamenii ăștia simpli cu hrana lor autentică și credința simplă”, a mai spus Corogeanu, potrivit vice.com.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close