Antena 3 Actualitate Ce se întâmplă cu dosarul lui Dan Barna. Liderul USR ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicații - SURSE

Ce se întâmplă cu dosarul lui Dan Barna. Liderul USR ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicații - SURSE

30 Oct 2019   •   12:13
Ce se întâmplă cu dosarul lui Dan Barna. Liderul USR ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicații - SURSE

Lui Dan Barna încă nu i s-a îndeplinit dorinţa. Dosarul deschis în urma dezvăluirilor Rise Project nu a fost mutat încă la DNA.

Dosarul are în centru posibile fraude cu fonduri europene legate de activitatea din trecut a lui Dan Barna. 

Dan Barna nu are niciun fel de calitate, nici de suspect, nici inculpat. Declarația a fost făcută miercuri dimineață șeful interimar de la DNA, Călin Nistor, într-o ocnferință de presă cu privire la subiectul fraudei fondurilor europene. "Ca să discutăm despre un dosar care poartă numele unei persoane trebuie ca acea persoană să dobândească calitatea de suspect sau inculpat. La acest moment, vă pot spune că persoana respectivă nu are calitatea de suspect sau inculpat în vreun dosar al DNA (...) Nu am mutat niciun dosar la serviciul teritorial Alba", a răspuns Nistor.

Există un dosar la DNA, in rem pentru posibile fraude cu fonduri europene. Potrivit unor surse, Barna ar putea fi chemat la DNA pentru a aduce explicații.

×
Subiecte în articol: Dan Barna dosar DNA

Ați resimțit creșterea punctului de pensie de la 1 ianuarie 2022? Cât ar trebui să fie pensia în România pentru o viață normală? Dezbate subiectul împreună cu noi pe grupul de Facebook Ştiri Antena 3

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close